torstai 23. maaliskuuta 2017

Jatkoon -info 8.3.2017

Tamkin jokavuotinen Jatkoon -info järjestettiin tänä keväänä keskiviikkona 8. maaliskuuta. Paikalle saapui satoja toisen asteen opiskelijoita ottamaan selvää Tamkin koulutustarjonnasta ja opiskelusta. Päivän kulkua ohjasivat Tamkin omat lähettiläät. He pitivät huolen niin reittiopastuksista kuin koulutuskohtaisista infoistakin. Olin yksi Tamkin lähettiläistä, ja pääsin Jatkoon-infossa ohjaamaan opiskelijoita paikasta toiseen, ja pitämään iltapäivän infot liiketaloudesta yhdessä lähettiläskollegani Pekka Kurenniemen, sekä nykyisen liiketalouden opinto-ohjaajan, Paula Lammisen, kanssa.

Päivän viimeinen liiketalouden info Y-kampuksella.

 
Päivä oli jaettu puoliksi, ja kummassakin puoliskossa oli yksi yleisinfo ja kaksi koulutuskohtaista infoa kullekin alalle. Vierailevia opiskelijoita tuli siis sekä aamusta, että iltapäivästä. Sekä aamu- että iltapäivän osio alkoi ensin yhteisellä yleisinfolla pääkampuksen auditoriossa, jonka jälkeen alkoivat koulutuskohtaiset infot. Kaksi koulutuskohtaista infoa sekä aamulla että iltapäivällä mahdollisti vierailevien opiskelijoiden pääsyn kahden eri koulutuksen infoon.

Y-kampuksella oli myös IB:n (International Business) ja tietojenkäsittelyn infot.
Kumpikin em. johtaa myös tradenomin tutkintoon.


Näin lähettilään näkökulmasta päivä sujui mielettömän mallikkaasti. Vierailijoidemme vuoksi pääkampuksella riitti tohinaa koko päivän ajaksi. Oli palkitsevaa huomata, kuinka motivoituneita vieraamme olivat. Emme malta odottaa ensi syksyyn uusien opiskelijoiden saapumista! 

Kirjoittaja:
Julia Taivaljärvi
Tamk-lähettiläs
Liiketalouden 2. vuoden opiskelija