perjantai 24. helmikuuta 2017

TTO ry 45 -vuosijuhlat 2016

TTO ry 45 -vuosijuhlat 2016


TTO ry 45 -vuosijuhlat järjestettiin la 8.10.2016 Tampereen komediateatterilla. Juhlat starttas klo 18:30, joka oli itelleni todella huono ajankohta siinä määrin, että pääsin 17:30 töistä. Olin ottanu kaikki kamppeet töihin messiin, ja vaihoin ne sitten heti töiden jälkeen ja heitin nopean bilenutturan tukkaan ja bilemeikin naamaan, korkkarit kattoon – no en vielä – korkkarit jalkaan ja painelin kohti komediateatteria. No vähän sit myöhästyin, kun niillä korkkareilla kipittelin Tampellaan. Olihan se vähän noloo, jouduin oottaan et alkupuhe päätty, että pääsin sitten istuun. Hetki meni, että pääsin fiilikseen, oli kuitenkin työpäivä takana ja saavuin hirveellä kiireellä ja hiellä juhlapaikalle. Onneks sit loppuilta oli tosi huikee, meillä oli ihan mahtava ilta, siitä lisää kuvien kera.


Juhlapaikka

Tältä näytti juhlapaikka, oli todella ihanasti aseteltu kaikki ja pöydät oli järkevästi. Kaikille oli varattu pöydistä paikat, ja oman paikan löysi paikkakartasta heti sisään tultaessa vasemmalta. Omalta paikalta löytyi ruokailuvälineet, vujubingo & kynä, lauluvihko, 2x drinkkilippuja, kahvikuppi ja viinilasi. Viinilasi oli toistaiseks tyhjä, se täytettiin ruokailun yhteydessä, myös tyhjästä lasista pidettiin huolta! Jälkiruoaksi nautittiin suklaantäyteinen elämys punaherukkakastikkeen kera sekä kahvia, jotta pysyttiin virkeenä!


Lauluja ja viiniä

Tässä on legendaarinen lauluvihko, mistä löytyy parhaimmat biisit ikinä! Nostan kyllä hattua, jos pystyy ilman hymyä tai pientäkään naurahdusta näitä biisejä laulamaan. En lähde tässä laulun sanoja kertomaan, se on itse koettava ;)
Biisejä pysty toivoon yleisöstä, ja myös seremoniamestari pisti monesti biisit aluilleen. Mutta, jos sanot: ”no, niin”, on se  sellainen tuolla paikassa, mitä ei ehkä kauheesti kannata hokea. Siitä lähtee meinaan omanlaisensa biisi, joka rupee soimaan korvissa jos sitä kokoajan joutuu laulamaan !
Biisit toimii jonkinlaisena juomapelinä:
 Joissakin biiseissä on sanoja, joiden jälkeen juodaan,  joskus vaan joku huutaa ”mellansuu”, jollon siis juodaan, yhdessä biisissä juhlaväestä noustaan ylös opintojen alotusvuoden mukaan, ja istutaan, kun juoma on tyhjä. Näistä juhlista ei siis tartte lähteä kuivin suin. Pöytiin laitetaan välillä kiertoon myös jallua, ihan perinteisesti.


Vujubingo

Ei unohdeta vujubingoo, mitä me kaikki pelattiin oikeestaan koko juhlien ajan, kunnes joku huusikin sit ” bingo”!
Tässä siis ideana on se, että aina kun joku näistä asioista toteutu, niin sait siihen rastin. Kun viis rastia oli vaakaan, pystyyn tai vinoon niin huudetaan ”Bingo”!
Tää oli huippu peli, tämmösen vois itekkin kehitellä joskus johonkin, kun mennään kaveriporukalla! Toki pitäis olla sit vähän isompi porukka, et tää toimis.

 
Esiintyjänä Lassi Landström yhtyeineen

Ja hei!!! Iltahan päätty tosi hyvään elävään musiikkiin, jonka meille toi maholliseks toisen vuoden liiketalouden opiskelija Lassi Landström yhtyeineen. Meininki oli ihan katossa - myös ilmapallo irtos liitoksistaan ja lensi katon rajaan :D
Tanssahtelun jälkeen sit olikin aika siirtyä jatkopaikkaan – Fatladyyn. Meille oli sieltä koko yläkerta varattu ja oma tiskikin oikeen. Se oli tosi huippua, saatiin olla ihan omalla tutulla ja hyvällä porukalla sielä! Kaiken tän huikeen kokemuksen lisäks, me kaikki saatiin muistoks tällanen 45 anniversary TTO RY –haalarimerkki!! Musta tää on vaa niin hieno, se pääsikin haalareissa ihan vip paikalle !

Suosittelen Vujuja, ne on vaa huikeita! Sitsit on myös tosi kivat bileet, vaikka sielä tuleekin aina juotua liikaa !!! :DTHANKS FOR READING!