tiistai 14. helmikuuta 2017

SalesUp on täällä!


Reilun kuukauden valmistautuminen saa huomenna arvoisensa päätöksen, kun Tampereen ammattikorkeakoulun B- ja C-rakennusten aulat täyttyvät toinen toistaan upeammista ständeistä ja innokkaista opiskelijoista. Savonian liiketalouden opiskelijoiden lisäksi tapahtumaan odotetaan myös muita vierailijoita, joten vilinää ja vilskettä SalesUp- alueella tulee riittämään. Infopisteeltä löytyy vierailijoille kaikki mahdolllinen tieto tapahtumaan liittyen ja esimerkiksi kauppojen tekemiseen tarvittavat kirjekuoret. 

Tapahtuman virallinen avajaistilaisuus on juhlasalissa kello 9.30. Tätä ennen oppiyritykset valmistelevat ständinsä aulatiloissa. Avajaisten jälkeen saavat vieraat lähteä kiertämään myyntipisteillä, ja myös firmaesityksiin kaivataan katsojia päivän mittaan Y-kampuksen Stagelle. 

Vaikka myyntitapahtuman järjestäminen on ollut opiskelijoille ajoittain hyvinkin stressaavaa, huomista odotetaan jo innolla. Jokainen oppiyritys tekee parhaansa, jotta oma yritys erottuu tapahtumassa edukseen ja saa aikaan uusia kauppoja sekä kontakteja. Tietenkin innostusta herättää myös se, että tapahtuman myötä jokainen oppilas saa kokea, mitä messujen järjestäminen sekä yrityksen edustaminen tapahtumassa käytännössä vaatii. Vihreä kädenpuristus- alueen oppiyritykset ovat suunnitelleet alueelleen yhteisen kilpailun, joka edellyttää tutustumista jokaiseen vihreiden arvojen alueen oppiyritykseenNäiden oppiyritysten ständit löytyvät seuraamalla vihreitä jälkiä ja kylttejä C-rakennuksen aulaan. Alueella on myös mahtava tarjous; kun ostat yhdeltä yhteistyön yritykseltä, saat kaikilta muilta yrityksiltä 15% alennusta. Vihreän kädenpuristuksen sponsorina toimii Ruohonjuuri. Lisäinfoa on saatavilla infopisteeltä.  


Huomenna on siis odotettavissa huikea päivä täynnä yrittäjyyttä sekä oppimisen iloa. Sitä ei kannata jättää kokematta. Tapahtuman virallisina sponsoreina toimivat Room Escape Tampere ja F-SecureLämpimästi tervetuloa tutustumaan opiskelijoihin ja oppiyrityksiin! Muistakaahan tehdä hyviä kauppoja!

Huomioittehan, että tapahtumassa ei käytetä oikeaa rahaa kauppojen tekemiseen.