torstai 28. tammikuuta 2016

Huikea Diili-myyntitapahtuma starttaa 18.2. TAMKin aulassa klo 9.30Meillä täällä Tampereen ammattikorkeakoulussa arvostetaan yksilösuoritusten lisäksi hyviä ryhmätyöskentelytaitoja. Heti ensimmäisenä opiskeluvuonna, kun uudet tradenomiopiskeijat aloittivat opiskelunsa, heidät jaettiin useaan n. 10 hengen ryhmiin, joiden tarkoitus oli perustaa oppiyritys arvotulla toimialalla. Oppiyrityksissä toimitaan kuin missä tahansa oikeassa yrityksessä, siinä myydään, ostetaan, nauretaan ja stressataan, mutta suurin ero on siinä, että kaikki tapahtuu virtuaalisessa oppimisyrityksessä eli oikeat rahat ja tavarat eivät liiku. Opiskelijat saavat hyvän kuvan, mitä eri elementtejä yrityksen arkeen kuuluu.

Kevätlukukauden alussa meille annettiin toimeksianto järjestää torstaina 18.2. myyntitapahtuma, joka pidetään TAMKin aulassa alkaen klo 9.30. Opiskelijat saivat nyt suuren vastuun organisoida tapahtuma alusta asti, ja jokainen opiskelija joululomalta palattuaan alkoi puurtaa myyntitapahtuman järjestämisen parissa.

Myyntitapahtumaan osallistuu 16 oppiyritystä eri toimialoilta ja jokainen yritys saa oman ständipaikan aulasta, jossa on opiskelijoita edustamassa yritystään. Opiskelijoilla on mahdollisuus ostaa ständeiltä yrityksien tuotteita. Sitä varten he tarvitsevat Infopisteeltä kirjekuoren, jossa on tarvittavat tiedot ostotoimenpiteeseen. Ständeillä on tarjolla ostajille kahvia ja naposteltavaa, joten rohkeasti mukaan ostelemaan!


Julkaisija: Jukka Okslahti