keskiviikko 21. lokakuuta 2015

Liiketalouden opiskelijat mukana Tampere UAS Motorsport projektissa

Neljä liiketalouden opiskelijaa osallistui Tampere UAS Motorsportin projektiin kaudella 2014–2015. Likolaisten eli ns. business teamin oli tarkoitus tuottaa insinöörien rakentaman kilpa-auton ympärille liiketoimintasuunnitelma eli business plan.

Business plania lähdettiin esittämään kisoihin ensin Tšekkeihin Mostiin 3.-6.9 ja Italiaan Varano de’ Melegariin 11.–14.9. Esitys pidettiin ”Leijonan luola” –tyyppisessä tapahtumassa, jossa neljä tuomaria kuunteli n. 10 min presentaation, kyseli ja antoi palautetta. Business planin osuus kisan kokonaispisteistä oli noin 10 % ja tiimimme sijoittui business planin–osuudessa Tšekeissä 12. Ja Italiassa huimalle kuudennelle sijalle.
 
FSAE Italy, businesstiimi tullut juuri business-esityksestä. Kuvassa vasemmalta Joona, Aleksi, Marianne ja Niina.
Tiimi oli kokonaisuudessaan hyvin tyytyväinen sijoituksiin ja siksi päätettiinkin, että jatkossa jokaiselle kaudelle rekrytoidaan uusi business team tuottamaan liiketoimintasuunnitelma tiimille.

Koko projekti kesti vuoden verran ja käteen jäi hyviä muistoja kisareissuista, kymmeniä uusia kavereita, kokemusta esiintymisestä vieraalla kielellä ja kokemusta monialaisesta yhteistyöstä. Tiimi jatkaakin jollakin muotoa Tampere UAS Motorsportin parissa myös kaudella 2015-2016.

Terveisin

Likolaiset Niina, Marianne, Aleksi ja Joona