torstai 19. helmikuuta 2015

KYKY 2015 -jälkimainingitEnsimmäisen vuoden liiketalouden opiskelijoiden järjestämä perinteinen myyntitapahtuma järjestettiin TAMKilla keskiviikkona 11. helmikuuta. KYKY 2015 -tapahtumapäivä oli kokonaisuudessaan onnistunut, myyntitapahtumassa oli paljon vierailijoita ja kaikki oppiyritykset saivat varmasti hyvin myyntiä aikaiseksi. 

Kaikki 16 oppiyritystä olivat panostaneet myyntitapahtumaan. Tämä näkyi tyylikkäissä ständeissä, tasokkaissa firmaesityksissä sekä reippaana myyntimeininkinä. Perinteisten arvontojen ja herkkujen lisäksi ständeille houkuteltiin asiakkaita muun muassa pelien, maskottien ja kuvauskilpailujen avulla. Kisojen ja tapahtuman tunnelmia on Instagramissa esimerkiksi seuraavilla hashtageilla: #työvaatetamut,  #greencleanoy, #geekit ja #kyky2015. 


Selfiekepin testailua GeekIT:n ständillä


Liila Oy:n henkilökuntaa

LaaVa Wearin kuvausseinällä kävi päivän aikana paljon messuvieraita.

Kassa & Kuitti Oy myi messuilla mm. upean innovatiivista KassaPOS-järjestelmäänsä. 

Päivän aikana nähtiin 16 erilaista firmaesitystä.

Elintarvikeautomaatteja myyvän Mansematicin ständillä oli tarjolla herkullisia smoothieita. 

PöydäNalle Oy:llä oli nimensä mukainen maskotti. 

Työvaateyritys LaaVa Wearin ständi

Kiireinen ja toimelias messupäivä päätettiin ansaitusti palkintojenjakotilaisuuteen ja kahvitteluun. Parhaasta ständitoiminnasta palkittiin AllGreen Offices Oy ja firmaesityksestä Mainostoimisto Stick It Oy.
Kiitos kaikille, jotka olivat järjestämässä KYKY 2015 -myyntitapahtumaa sekä sponsoreille, vierailijoille sekä valmentajille!