keskiviikko 4. helmikuuta 2015

KYKY 2015 ennakkotunnelmiaKYKY 2015 myyntitapahtumaan on noin viikko aikaa ja firmojen ständien suunnittelut ja muut tapahtumajärjestelyt ovat hyvässä vauhdissa. Ständin ulkoasun suunnittelu, tarvikkeiden hankinta, firmaesityksen valmistelu ja sponsorien hankinta työllistävät firmoja ja jokaisella yrityksellä on kädet täynnä työtä. Lopputuloksena odotetaan palkitsevia myyntejä! Saimme haastattelun muutamalta firmalta ja kyselimme heidän tunnelmiaan myyntitapahtumaan liittyen.

Mansematic on yksi kolmesta firmasta, joka vastaa myyntitapahtumassa iltapäivätilaisuuden järjestelyistä. Tunnelmat tulevasta ovat ihan hyvät, sillä erityisesti iltapäivätapahtuman suunnittelu on ollut mielekästä. Firmalaiset olivat vaitonaisen salaperäisiä tapahtuman yksityiskohdista, joten jännityksellä saamme odottaa, mitä mahtavaa he ovat loppupäiväksi suunnitelleet! Haastettakin on riittänyt sponsoreiden vakuuttamisessa, mutta mansematiclaiset ovat onnistuneesti hoitaneet homman kotiin! 


Happy Safen vastuualue myyntitapahtuman järjestelyissä on yhdessä Smart Officen kanssa myyntineuvottelut, jotka ovat sujuneet ongelmitta; tilat neuvotteluille on varattu, aikataulutukset ovat valmiit ja muut yritykset ovat jo innolla varanneet sopivimmat ajat myyntineuvotteluilleen. Happy Safe odottaa mielenkiinnolla muiden yritysten esityksiä. Itse he ovat valmistautuneet tapahtumaan varmalla otteella ja ovat luottavaisin mielin päivän kulusta. Tapahtuman jälkeen on hyvä huokaista helpotuksesta urakoinnin jälkeen.

Ennakko- ja jälkimarkkinointi on Liilan, Kassa&Kuitin ja LaavaWearin vastuulla. Alussa ideointi tuotti hieman päänvaivaa, mutta lopulta ideat saivat siivet ja työskentely pääsi hyvään vauhtiin. Yhteistyö on sujunut saumattomasti ja hauskaa on ollut! Ensimmäisiä mainoksia tapahtumasta on lähetetty ja jatkosuunnitelmat markkinoinnin suhteen ovat selkeät. Järjestelyt ovat opettaneet uutta ja syventäneet yrityksiä entisestään markkinoinnin maailmaan.Aikataulut ovat pitäneet ja pientä jännitystä alkaa jo väreillä ilmassa. Aikaa ja vaivaa on järjestelyihin ja sponsoreiden hankintaan nähty, ja työt alkavat olla loppusilauksia vaille valmiit.

Tapahtuman järjestäminen jatkuu hyvissä tunnelmissa!