maanantai 26. tammikuuta 2015

Myyntitapahtuma KYKY 2015 on pian täällä!TAMKin liiketalouden ensimmäisen vuoden opiskelijat huolehtivat jälleen vuotuisen myyntitapahtuman järjestämisestä ja onnistumisesta. Kyseessä on opiskelijoiden virtuaalioppiyritysten tapahtuma, joka perehdyttää opiskelijat projektinhallintaan, tapahtuman suunnitteluun ja sen  järjestämiseen käytännössä.

Myyntitapahtuman KYKY 2015 järjestää 16 oppiyritystä, joista jokainen huolehtii omasta vastuualueestaan muun muassa  markkinoinnin, käytännönjärjestelyiden ja aikataulutuksen suhteen. Itse tapahtumassa oppiyritykset mainostavat ja tekevät myyntiä omilla ständeillään. Oppiyrityksille kelpaavaa rahaa virtuaaliostoksia varten saa jokainen hakea tapahtuman infopisteestä Kuntokatu 3:n aulasta.

Tapahtumaan ovat tervetulleita 11.2.2015 klo 9.30–14.00 kaikki TAMKin opiskelijat ja henkilökunta sekä koulun ulkopuoliset vieraat. Tarjolla on ständitoimintaa, myyntineuvotteluja ja firmaesityksiä. Parhaalle firmaesitykselle ja ständitoiminnalle saa jokainen antaa äänensä – voittaja julkistetaan oppiyrityksille päivän päätteeksi!

Seuraa blogia ja pysyt perillä myyntitapahtuman valmisteluiden etenemisestä ja käytännön järjestelyistä.