torstai 20. helmikuuta 2014

Odotukset ylittänyt #Myyntimayhem

Liiketalouden 1. vuoden opiskelijoiden oppiyritysten suunnittelema ja toteuttama myyntitapahtuma järjestettiin keskiviikkona 19.2. Tapahtuma oli aamusta lähtien nimensä mukainen "hästäg-hässäkkä" ja tunnelma oli koko tapahtuman ajan erittäin innokas. Jokaisen oppiyrityksen panostus näkyi niin sponsorihankinnoissa kuin palkinnoissakin. Myyntiständit oli koristeltu persoonallisesti ja firmaesitysten eteen oli nähty paljon vaivaa.

Oppiyritysten myyntiständit olivat taidokkaasti rakennettuja kokonaisuuksia - jokaisella oppiyrityksellä oli persoonallinen ständi, jossa tarjottiin muunmuassa pikkupurtavaa, maskotteja, erilaisia arvontoja ja kilpailuja sekä jopa retropelejä ja baaritiski. Todennäköisesti jokainen oppiyritys teki koko kevään suurimmat kaupat. Tapahtumaan osallistui myös paljon muiden alojen opiskelijoita joko vierailijoina tai ulkopuolisina ostajina.

Päivä alkoi klo 8.00 ständien kasaamisella ja alkujärjestelyillä, mutta varsinainen myyntitapahtuma alkoi 9.30 ja jatkui iltapäivään. Päivä päättyi kahvitustilaisuuteen stagella, jonka yhteydessä jaettiin palkinnot parhaasta ständistä ja firmaesityksestä. Taustalla Suomen miehet voittivat kultaa hiihdon parisprintissä ja Leijonat pelasivat Venäjän karhua vastaan. Päällimmäisenä mieleen päivästä jäi ehdottomasti onnistumisen fiilis!

Oppiyritys Pilkahde iloisin mielin ja taimenet terhakkaina

Ikaalisten oppiyritys SWAG edustavana 
Oppiyritys Delowearin vihreä mies

Oppiyritys Highlight Groupin ständijärjestelyt vauhdissa

Oppiyritys First Impressionin iloinen ständimeininki ja ilmekilpailu hurmasivat vierailijat

Oppiyritys Print My Lifen baaritiskiteemainen ständi voitti ansaitusti parhaan ständin tittelin

Oppiyritys Koko atk:n Super Mario –kamppailu

Oppiyritys KyberSankareiden hirmuinen Kybermörkö

Oppiyritys Ergofurni voitti parhaan firmaesityksen palkinnon


Kiitos kaikille, ketkä olivat mukana järjestämässä #Myyntimayhemia - sponsoreille, oppiyrityksille, opettajille ja kaikille vieraille, jotka sankoin joukoin saapuivat paikalle luomaan tunnelmaa!