perjantai 29. marraskuuta 2013

Viestintäseminaarin tuulissa

Markkinoinnin kurssilla saimme mahdollisuuden kutsua puhujia oppitunneille. Moni kurssikaverini käytti tilaisuutta hyväkseen ja niin tein minäkin. Ja mitä mielenkiintoisia puhujia meillä vierailikin!

Viestintäseminaari huipensi laadukkaan luentojen liudan. Puhumassa oli sekä yrittäjä/ tankotanssitaiteilija Henriikka Roo sekä Viesti ry:n toiminnanjohtaja Pia Valtonen. 

Henriikan tarinaa oli valoittavaa kuunnella. Hän kertoi siitä miten tankotanssijan ura lähti käyntiin opiskeluaikoina ja miten rakas harrastus kehittyi mahdollisuudeksi tienata rahaa. Henriikka jakoi kuulijoilleen kuinka markkinointi ja viestintä ovat lisänneet tunnettuutta ja sitä kautta myyntiä. Tankotanssitaiteilija muutti koko Suomen käsityksen tankotanssista ja teki siitä taidetta, joka sopii koko perheelle. Ei huono idea!

Henriikan sanoin: "Usko omaan juttuusi, koska kukaan muu ei välttämättä usko" 

Pia on asiantuntija viestintään liittyvissä asioissa. Hän kertoi omasta kokemuksestaan työskennellä viestinnän ammatissa. Piaa kuunnellessa "rohkea rokan syö" -lausahdus sain aivan uuden merkityksen. Mitä haasteita hän selättikään omalla urallaan! Tämä tyylikäs nainen rohkaisi lähtemään viestintään liittyviin työtehtäviin ja avasi niiden sisältöä. 


Oppilaiden keskuudessa heräsi paljon kysymyksiä ja ajatuksia molempien puhujien stimuloimina. Seminaari oli ehdottomasti onnistunut. Näitä vaan lisää! 

Iso kiitos karismaattisille ja säteileville puhujillemme Henriikalle ja Pialle! :)

-Laura
Liiketalouden 3. vuoden opiskelija