torstai 14. helmikuuta 2013

Onnistunut myyntitapahtuma 13.2.2013



Liiketalouden ensimmäisen vuoden opiskelijat järjestivät myyntitapahtuman, jossa he myivät oppiyritystensä tuotteita ja solmivat uusia suhteita muiden harjoitusyritysten kanssa. Tapahtumaan valmistauduttiin monta viikkoa, jotta tapahtumasta tulisi mahdollisimman onnistunut ja myyntiä saataisiin aikaiseksi. Opiskelijoita oli yhteensä yli 200 Tampereelta, Ikaalisista, Kuopiosta ja muutama vierailija jopa Rovaniemeltä.

Opiskelijat saapuivat koululle aikaisin aamulla järjestämään myyntiständejään ja virittäytymään myyntitunnelmaan. Tunnelma koululla oli jännittynyt ja odottava. Varsinainen myyntitapahtuma julistettiin alkaneeksi innostuneena kello 9.30, jolloin esitykset starttasivat ja myyntiständeillä alkoi käydä kuhina. Yritykset järjestivät omilla pisteillään kilpailuja laidasta laitaan ja karkkia oli tarjolla enemmän kuin riittävästi.

Y-kampuksen lavalla kilpailtiin parhaasta firmaesityksestä, joihin oppiyritykset olivat selkeästi panostaneet ja viereisissä firmatiloissa pidettiin pitkin päivää myyntineuvotteluja ja kauppoja syntyikin mukavasti.

Tapahtuman päätyttyä oli palkintojenjako ja kahvitus, joka onnistui mallikkaasti eikä ruuhkia syntynyt. Kaikille maistui laskiaispulla ja piirakka pitkän päivän jälkeen, kiitos tästä Campus Ravitalle.

Ständeillä oli paljon erilaista tarjottavaa ja kilpailuja.
Yritykset olivat panostaneet ständien ulkoasuun ja ne olivat toinen toistaan upeampia.
Feimin maskotti ampumassa sorsia My Drinkin kilpailupisteellä.
My Drink voitti ansaitusti palkinnon parhaasta ständitoiminnasta.    
SynergiaWear oli valmistellut huikean ja hauskan musiikkiesityksen, joka voitti odotetusti parhaan firmaesitys-palkinnon.

Kiitos vielä opiskelijoille, opettajille ja vierailijoille onnistuneesta ja mukavasta tapahtumasta!