torstai 2. helmikuuta 2012

Valmistautumista myyntitapahtumaan

Keskiviikkona 15.2.2012 TAMK:n oppiyritykset järjestävät myyntitapahtuman TAMK:n ala-aulassa. Opiskelijoiden yrityksiä saapuu Kuntokatu 3:n ja Ikaalisten toimipisteistä. Tapahtumassa jokaisella yrityksellä on oma ständinsä, jossa opiskelijat myyvät tuotteitansa ja esittelevät yritystoimintaansa. Lisäksi yritykset käyvät tapahtuman aikana keskenään myyntineuvotteluja.

Tapahtuman järjestäminen on opiskelijoiden vastuulla, mikä perehdyttää heidät myyntitapahtumien järjestämiseen ja projektihallintaan käytännön kautta. Myyntitapahtuman avulla opiskelijat saavat myös kokemusta etukäteis- ja jälkimarkkinoinnista.

Clemmari Oy ehti työn lomassa vastata muutamaan kysymykseen tulevasta myyntitapahtumasta. Vaikka myyntitapahtuma vaatii paljon järjestelyjä ja ahkerointia, Clemmari Oy pitää projektia mielenkiintoisena ja toivoo sen tuovan heille lisämyyntiä sekä tunnettuutta.

Clemmarin oma tehtävä myyntitapahtumaan liittyen on esiintyjän järjestäminen. Kuukauden varoitusajalla sopivan esiintyjän löytäminen on haastavaa, mutta he uskovat onnistuvansa tehtävässään. Lisäksi Clemmarin Anu Helin (toinen vasemmalta) juontaa Seiffi Oy:n Veli-Matti Peltolan kanssa myyntitapahtuman jälkeisen ruokailun. Clemmari odottaa jo myyntitapahtuman alkamista ja haluaa toivottaa kaikki tervetulleiksi ständilleen.

Myyntitapahtumassa jokaisella oppiyrityksellä on myös mahdollisuus esitellä omaa toimintaansa. Jokaiselle yritykselle on varattu viisi minuuttia aikaa esittäytyä esiintymislavalla ja jäädä muiden mieleen positiivisella tavalla.

Firmaesitysten aikataulu

10 - 11 Mapitus Oy, Co-Creative Oy, Liikelahjomo Oy, Intense Security Oy, Maali & Purkki Oy, Vestex Oy

11.40 - 12.10 Tauko

11-12 Advernium Oy, Unelma Design Oy, KykyBitti Oy, INNOware Oy

12-13 Seiffi Oy, Merienda Oy, Office Design Oy, Antoisa Oy, Clemmari Oy, Jobateria Oy

13-14 Nice2Wear Oy, ReiluHuolto Oy, AdFlow Oy

13.35 Loppujuonto

Myös me Nice2Wear Oy:ssä odotamme innolla myyntitapahtumaa, ja raportoimme sen kulusta tulevien viikkojen aikana.

11likoA1, Nice2Wear Oy
Elisa Halonen, Ida Ekunwe, Sanna Arppe