maanantai 22. helmikuuta 2010

TAMK mukana Johtamisen SM-kisassa

Suomessa keväällä 2010 käydään Johtamisen SM-kilpailu ensimmäistä kertaa kautta aikojen, ja siihen osallistuu joukkueita yhdestätoista korkeakoulusta. Kilpailuun osallistuvat korkeakoulut ovat TAMK, Haaga-Helia, HAMK, Laurea, LAMK, Metropolia, TKK, TSR, TTY, TSE ja UTA. Kaikkiaan kilpailuun on ilmoittautunut 88 joukkuetta.


Johtamisen SM-kilpailu on osa maailman suurinta johtamiskilpailua Global Management Challengea, joka kokoaa yhteen maailman lupaavimmat korkeakouluopiskelijat. Vuosittain noin 20 000 nuorta osallistuu kilpailuun. Paras tiimi Suomesta edustaa maataan toukokuussa Venäjällä pidettävässä finaalissa.


Itse kilpailu on simulaatiopeliä, ja haastaa opiskelijat virtuaalisen yrityksen johtamisessa, sekä valmentaa parempaan tiimityöskentelyyn. Kilpailu tarjoaa nuorille johtajalupauksille myös mahdollisuuden näyttää potentiaalinsa kilpailun yhteistyökumppaneille. Kilpailu alkoi tammikuussa, ja se huipentuu Suomen-finaaliin 24.3.2010, jossa kilpailee kahdeksan joukkuetta.


Ensimmäinen kierros SM-kisassa on jo takanapäin, ja TAMKin joukkue on päässyt jatkoon seuraavalle kierrokselle. Joukkueella on hyvä henki päällä, ja tavoitteena ei enempää eikä vähempää kuin voitto maailman finaalissa Moskovassa. TAMKin joukkueeseen Johtamisen SM-kisassa kuuluvat liiketalouden opiskelijat Katri Hakala, Erno Syvälahti, Ville Kärkkäinen, Ahti Viita ja Sami Haavisto.


Lisätietoja saa kilpailun nettisivuilta: www.johtamisensm.fi

Katso myös kilpailun kansainväliset sivut: www.worldgmc.com