tiistai 10. helmikuuta 2009

Batman ja Elvis kohtasivat Peppi Pitkätossun harjoitusyritysmessuilla

Tampereen Tullikamarin Pakkahuoneella järjestettiin 4.–5.2.2009 lajissaan kahdennettoista harjoitusyritysmessut. Mukana oli 27 harjoitusyritystä, joista 6 oli Tampereen ammattikorkeakoulusta. Edustettuna oli myös Pirkanmaan ja Seinäjoen ammattikorkeakoulut sekä monia muita ympäri Suomea. Mausteeksi paikalle saatiin myös harjoitusyritykset Romaniasta ja Luxemburgista.


Romanialainen PIC tarjosi työkaluja imagonrakennukseen.


TAMKin harjoitusyritys Tili-Evidenssin ständillä kävi kova kuhina.


Messut sujuivat kaikin puolin hyvin. Kauppa kävi ja harjoitusyritykset tutustuivat toisiinsa. Harjoitusyritykset olivat selvästi panostaneet messuihin – esillepanoon oli nähty vaivaa ja ständien sisustuksessa ja esittelijöiden vaatteissa oli käytetty mielikuvitusta. Yleisöä ilahduttamassa nähtiin mm. Batman, Elvis, Marilyn, Peppi Pitkätossu ja kävelevä tomaatti.


Elvis ja Marilyn käänsivät katseita Messupajan ständillä.


Motivissimon (TAMK) veikeä Peppi Pitkätossu ilahdutti yleisöä.


Palkintojenjako kruunasi messupäivän

TAMKin harjoitusyritykset Motivissimo ja Tili-Evidenssi keräsivät menestystä ja mainetta Finpecin järjestämässä Verkot vesille -kilpailussa aktiivisesta verkostoitumisesta; palkinnoksi molemmat tiimit saivat diplomit sekä Skype-puhelimen! Kolmas palkittu tässä kilpailussa oli PIRAMKin harjoitusyritys Benemoth Publishing. Kilpailun tarkoituksena oli kannustaa harjoitusyrityksiä verkostoitumaan oppimaan sujuvaa tutustumista sekä itsensä ja yrityksensä esittelyä ammatillisessa ympäristössä.

Messuilla palkittiin perinteisesti myös parhaat osastot. Palkintokategorioita olivat Yleisön suosikki, Paras ulkoasu sekä Paras asiakaspalvelu. PIRAMKin sarjakuvalehtiä myyvä yritys Benemoth Publishing keräsi pokaalit sekä ulkoasultaan parhaasta osastosta että yleisön suosikkiosastosta. Paras asiakaspalveluosasto -palkinto lähti Pohjanmaan Turvatuotteelle Seinäjoelle (kuvassa).

Teksti ja kuvat: Jane Ora