tiistai 25. marraskuuta 2008

Kansainvälinen TAMK

Kuten olette voineet blogistamme lukea, on TAMK tänä päivänä hyvin kansainvälinen oppilaitos. Opettajinamme on eri kansallisuuksia, on vilkasta kansainvälistä opiskelija- ja opettajavaihtoa, erilaisia kansainvälisiä opintoretkiä jne. Lisäksi TAMKilla on englanninkielisiä koulutusohjelmia.

Liiketalouden opiskelijoille on tarjolla jatkuvasti kansainvälisten luennoitsijoiden esityksiä esim. ensi viikolla on mahdollista kerätä opintopisteen kuuntelemalla sveitsiläisen professorin luentosarja aiheesta Management and measurement of performance.

Tällä viikolla toisen vuoden saksan kielen opiskelijat ovat opintoretkellä Saksassa. Opintoretkiä Saksaan on ollut vuosittain kaksi.

TAMKilla on yhteistyöprojekti myös namibialaisen koulun kanssa ja namibialaiset ovat juuri olleet täällä vierailulla. Tästä on tarinaa myös blogissamme.

Ensi vuoden puolella on jälleen ensimmäisen vuoden opiskelijoiden osallistuminen kansainvälisille harjoitusyritysmessuille tällä kertaa Itävaltaan. Lisäksi ensi vuodelle on suunnitteilla myös kolmannen vuoden taloushallinnon opiskelijoiden opintoretki Englantiin.

Olen itse suunnitellut osallistuvani ensi keväänä kansainväliseen opettajanvaihtoon, kerron kokemuksista sitten myöhemmin.

Kansainvälisistä asioistamme voi lukea nyt myös uudesta blogista http://tamk-en.blogspot.com.