torstai 13. maaliskuuta 2008

Carisman Countdown party 2008


Carisma Oy on harjoitusyritys, jonka toimialana on tapahtumamarkkinointi. Yhdeksän hengen innokas tiimimme päätti ilahduttaa ja saattaa yhteen kanssaopiskelijoitamme pienen illanvieton merkeissä. Tarkoituksemme oli saada luotua me-henkeä kaikkien ykkösten kesken yhteistä Prahan messumatkaa silmälläpitäen.

Ilta oli menestys! Lippuja tapahtumaan myytiin enemmän kuin uskalsimme edes odottaa; melkein 100kpl. Bileet starttasivat käyntiin klo 19.00 Groove Bar & Cellarissa. Carismalaisten esittäytymisen ja tervetuliaispuheen jälkeen valmentaja Johanna Raiskio piti lyhyen puheen tiimiytymisen tärkeydestä ja messumatkaan valmistautumisesta. Illalla pidettiin vielä tradenomi- ja Tamk-aiheinen tietovisa, jonka joukkueet muodostettiin eri tiimeistä. Muuten ilta kului tutustuessa uusiin ihmisiin erittäin vapaamuotoisen jutustelun merkeissä.

Kiitosta illasta saimme niin opiskelutovereiltamme kuin valmentajiltamme. Olimme myös itse todella tyytyväisiä illan antiin ja tästä on hyvä suunnata kohti Prahaa!

Suuren suosion ansiosta mahdollista jatkoa seuraa kevätkarkeloiden merkeissä...

teksti: Maria Haapaniemi